Prismodell

Som følge av at problemer ikke alltid trenger å løses slik man umiddelbart tenker, samt at jeg setter sammen en pakkepris hvis det er flere ting som må gjøres, så gir jeg heller priser ut i fra forespørsel heller enn at man begynner skal legge sammen priser for hver enkelt reparasjon.

Under ligger uansett priser på de mest etterspurte reparasjonene, som skjermbytte og skifte av batteri på de mest etterspurte modellene, slik at man kan få dannet seg et lite bilde av kostnader. Skal man utføre flere reparasjoner på samme enhet får jeg til å gjøre en pakkepris ut av det. Jeg gjør også reparasjoner på merker og modeller utover det som står nevnt under, så finner du ikke ditt merke eller modell her er det bare å ta kontakt.

Diagnose er som alltid kostnadsfritt, og blir kostnadene for å reparere for høy eller at jeg ikke får til å reparere enheten din, betaler du heller ingenting for forsøket. Du vil fortløpende bli informert hvis kostnader går ut over det som er avtalt, slik at du hele tiden vet sluttsummen ved oppgjør.

Sjekk priseksempler her