Vi flytter

24.november 2023 er butikken i søndre gate 5. i Trondheim, historie.

Etter nesten 2 år går vi vekk i fra vår fysiske butikk i Trondheim og flytter tilbake til min hjemby, Bodø.
Det har vært en helt fantastisk periode, i all hovedsak som følge av alle de vidunderlige kundene som har benyttet seg av tjenesten. Så til alle som har vært innom for å ha fått ting reparert, eller bare slått av en prat, tusen tusen takk for all støtte og for å ha lyst opp hverdagen!

Tech Studio lever videre, men går over til et litt annet format enn tidligere. Jeg går vekk i fra butikk med faste åpningstider og drop-in, til at reparasjoner vil foregå etter avtale.

God kundeservice og kvalitet er fortsatt det vi står for og ønsker å ha fokus på.

Om Tech Studio

I 2015 begynte jeg å jobbe som mobilreparatør på fulltid. Siden har dette vært hverdagen min i alle år, og jeg har tilbakelagt mange tusen reparerte enheter. Jeg har tidligere kun vært ansatt som dette, men i starten av 2022 tok jeg sjansen og startet egen bedrift og åpnet et verksted i Trondheim sentrum. Etter rundt 8 år i Trondheim, og 2 år med drift av eget verksted var tiden blitt moden for å flytte tilbake til hjembyen min, Bodø.

Alt utstyr og kunnskap blir med videre nordover, men jeg går vekk i fra åpent verksted med faste åpningstider. Dette betyr at alle reparasjoner vil skje etter avtale. Jeg vil fortsatt strebe etter å levere en tilgjengelig tjeneste med god kvalitet, men det vil ikke lengre være mulig med drop-in.

Tech Studio er et uavhengig verksted, det vil si at vi ikke kan klassifisere reparasjoner som autorisert eller håndtere garantier på vegne av produsent. Vi bruker originale deler der hvor det er tilgjengelig og fra de produsentene som tilbyr dette. Vi jobber kontinuerlig med å finne best kvalitet, til best pris. Vi gir 1 års garanti på alt av deler som vi benytter.